Menu

0

0 Ft

Rólunk

Cégünk 1999 óta foglalkozik szervizberendezésekkel, ezen belül is elsősorban autóemelők kereskedelmével. Kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektettünk az itthoni, kisebb vállalkozások részére is megfizethetőbb, használt, de jó minőségű termékek beszerzésére és értékesítésére. Igyekszünk megoldást kínálni azon autószerelő műhelyek részére, akik szeretnének kiszabadulni a szerelőaknák fogságából. Sokak számára tudtunk új berendezéseket biztosítani az elmúlt évek során is. Számos külföldi partnerrel rendelkezünk, így a legtöbb elismert gyártó termékét megismerhettem. A rendszeres külföldi jelenlét alkalmával rengeteg modern autójavító műhelyben fordultam meg és gyűjthettem tapasztalatot az autóemelők és egyéb berendezések terén. A bővülő kapcsolatrendszer, bővülő kínálatot eredményezett, ezáltal a viszonteladókat is ki tudtam szolgálni, ami jelenleg is az értékesítés nagyobb részét képviseli. Viszonteladó partnereim és vevőim vannak Ausztriában, Németországban, Lengyelországban, Portugáliában. Több berendezést értékesítettem Dániába és a környező országokban lévő visszatérő vevőim részére.

Kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a már Magyarországon is egyre elterjedtebb, bár még mindig kissé ismeretlenebb talajba süllyeszthető autóemelőkre, melynek számos előnyét élvezheti a felhasználó a hagyományos csápos emelővel szemben.

Rendszeresen dolgozunk németországi márkaszervizekben, ahonnan rengeteg speciális eszköz és szerszám válik elérhetővé az itthoni kisebb autójavító műhelyek számára. A külföldi partnerek, új berendezéseinek értékesítésével kapcsolatosan kizárólagossággal rendelkezem.

Olyan neves gyártók termékeit képviselem Magyarországon, mint például a németországi Autop vagy az olaszországi OMER. Nyugat európai alapanyagból készülnek csúcsminőségben, ipari felhasználók részére.

A többéves tapasztalat és kapcsolatrendszer köszönhetően egyre inkább sikerült a speciális, autóemelő alkatrészek utánpótlását is megvalósítani és az idei évtől web-shop keretén belül, rövid szállítási határidővel, szinte az összes elterjedtebb, ismert és az általunk értékesített típushoz azokat elérhetővé tenni az emelőtulajdonosok részére, ezzel is megkönnyítve az Önök munkáját!

Folyamatosan bővülő kínálatunkat ezen túl rendszeresen figyelemmel kísérhetik az internetes portálon. Reméljük hamarosan az Önök segítségére is lehetünk.

Bízva a közös, sikeres jövőnkben!
Bajusz Gábor, Rolling Service Kft.